Winkelwagen (0)
Terug naar afrekenpagina
Ervaringen van Klanten
Niet op Voorraad

Nauwaansluitend One-Schouder Vloer lengte De Chiffon Avondjurk met Roes Kralen pailletten (017015106)

Product ID #017015106
8 ervaringenSchrijf een review

Prijslijst: 279.83

Prijs:   136.91
Start vanaf 1 Stuk(s)   
  • Vul al uw gegevens om uw artikel special op maat voor u te kunnen maken.
    Let op dat er € 19.03 kosten aan zijn verbonden. cm-inch Conversie calculatorHoe op te Meten

    (inch)*vereist, bijv. 34.50
    (inch)*vereist, bijv. 27.50
    (inch)*vereist, bijv. 37.75
    (inch)*vereist, bijv. 59.00
    (inch)*vereist, bijv. 69.00
    Om hoge hakken te kunnen dragen, voegen we een extra 5 cm toe aan op maat gemaakte jurken tot aan de grond en jurken met een sleep

  • * Alle jurken (exclusief bruidsjurken) die vandaag zijn besteld worden verscheept na 2019-10-03 en worden bezorgd na 2019-10-08.
  • 136.91
  • Aantal(len)

Product Ervaringen:

Door Sesilia2013-08-01 01:11:54SPECIALE AANDACHT VOOR REVIEW
Thank you so much for providing outstanding service from the order of my dress to arriving at my door in great condition. My dress is perfect, I love it so much and would recommend JennyJoseph to others. My sizes that were customed fit perfectly, the dress is amazing and clean. The dress came quicker than expected which was great. Cannot thank you enough!!
Door mariela2013-07-31 14:32:50SPECIALE AANDACHT VOOR REVIEW
The dress fit me perfect everywhere except for my hips. It fit me a little too tight around my hips, so my dress would ride up and cause some folds to happen in the front; however, the length was perfect, and I loved everything else about the dress.
Door Julie2013-07-31 01:33:58SPECIALE AANDACHT VOOR REVIEW
I was amazed! My dress arrived within 6 days of placing the order. It was packaged very carefully and when I unfolded the dress, I couldn't have been happier. It was stunning. The quality of the material, the attention to detail in the beading work and the overall quality in the making of the dress took my breath away. And as for the measurements - absolutely perfect! In fact, this entire dress is perfect.
Door Lynn2013-06-21 02:53:33SPECIALE AANDACHT VOOR REVIEW
Hi, I have got my dress. It fits me well and the quality is great. I love it. Now I am considering ordering another handbag from you. I trust your work. Thank you.
Door jenymanrique2016-03-05 18:52:10
We love this dress. It was exactly what we want. It feet perfect. We are very happy.
pic1.jpegpic2.jpeg
Door M2014-04-26 23:57:43
Ordered in Royal Blue and absolutely stunning. Dress fit perfectly and many comments received on style and workmanship.
Door Tanja2013-06-30 12:43:03
Tolles Kleid passt wirklich wie angegossen! Jederzeit wieder!

Antwoord van JennyJoseph2013-06-30 12:43:03

Vielen Dank für Ihre Mitteilung.

Es freut uns sehr, dass Sie mit dem Kleid zufrieden sind. Die Zufriedenheit der Kunden ist unsere Priorität. Wir werden uns auch in der Zukunft bemühen, bessere Ware und besseren Kundenservice anzubieten.

Wir wünschen Ihnen einen schönen Tag :)
Door Tanja2013-06-30 12:42:03
Es ist das erste Kleid das ich im Internet bestellt habe. Es passt wie angegossen und wirklich toll verarbeitet ich kann es kaum fassen. Jederzeit wieder!

Antwoord van JennyJoseph2013-06-30 12:42:03

Vielen Dank für Ihre Mitteilung.

Es freut uns sehr, dass Sie mit dem Kleid zufrieden sind. Die Zufriedenheit der Kunden ist unsere Priorität. Wir werden uns auch in der Zukunft bemühen, bessere Ware und besseren Kundenservice anzubieten.

Wir wünschen Ihnen einen schönen Tag :)
 Laat zien 1 - 8 van 8 Artikelen 1
Uw commentaar is succesvol ingediend! Uw commentaar wordt in de volgende 24 uur gecontroleerd op eventuele ongepaste inhoud. Let op dat uw commentaar in de volgende 24 uur wordt gemonitord op ongepaste inhoud. Dank u voor uw bezoek aan JennyJoseph.com!

AANBEVELINGEN

  • 50
    € 30.44€ 15.22Bespaart € 15.22
  • € 26.65€ 13.32Bespaart € 13.33
  • € 41.88€ 20.93Bespaart € 20.95
  • 50
    € 74.22€ 37.11Bespaart € 37.11
  • € 42.82€ 14.27Bespaart € 28.55
  • 50
    € 17.11€ 8.56Bespaart € 8.56
  • € 21.31€ 15.22Bespaart € 6.09
  • € 19.04€ 11.41Bespaart € 7.62
  • 50
    € 5.71€ 2.85Bespaart € 2.86
  • € 10.47€ 5.23Bespaart € 5.24
Product Tags: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0-9